Location 03169, Киев, провулок Павла Ли, 2И (колиш. Московський) / вівторок, четвер, субота 11:00 - 20:00
Miracle Spa > Услуги > Турецький Хамам Київ > СПА для двох
Что нужно знать про СПА процедуры для двоих

    Оставить заявку

    СПА для двох

    Service rating
    1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 4,50 из 5)
    Завантаження...
    time-icon3 г 15 хв за двох - 5600 грн
    time-icon40 ℃

    Просимо взяти до уваги, що на дану спа-программу “СПА для двох” бронювання часу платне – 500 грн (реквiзити вiдправляемо в СМС). Залишок оплачується у нас в спа-салонi пiсля надання послуги.

    Прекрасний вихідний день або відпустку завжди хочеться провести в компанії коханої людини. Якщо ж ви хочете присвятити цей день собі, зовсім необов’язково залишати свою половинку на самоті. Наш СПА-масаж для двох дозволить відмінно провести час, розслабляючись і насолоджуючись комфортом. Програма має на увазі постійне перебування пари в одному приміщенні в умовах повноцінного релаксу та відпочинку. Тут ви зможете спільно відпочити, поспілкуватися в спокійній обстановці, розслабитися і забути про все, що турбує вас в будні.

    СПА для двох

    Ви, звичайно, хочете дізнатися, що чекає вас в цей чудовий день. Спільні процедури в нашому салоні включають в себе:

    1. 15-хвилинне пропарювання в турецькій лазні Хамам. Це прекрасний відпочинок при комфортній температурі 38 градусів, коли можна лягти на теплі мармурові столи і зануритися в повний релакс. Це дозволить тілу максимально розслабитися, пори почнуть відкриватися, а з м’язів піде напруга, активізуються потові залози.
    2. Доповнить приємну процедуру нанесення натурального марокканського мила Бельді з екстрактом евкаліпта. У складі також присутні оливки – комплексний вплив двох компонентів забезпечить справжній «бум» здоров’я і краси, адже воно підвищує еластичність, пружність шкіри, усуває відмерлі клітини і відновлює пошкоджені.
    3. Щоб шкіра стала чистою і м’якою, використовується пілінг рукавичкою Кесе. Завдяки йому з тіла повністю видаляються омертвілі частинки шкіри, розкриваються і очищаються пори, виводяться шкідливі речовини, поліпшується кровотік.
    4. Тепер, коли ви стали володарем ніжною і чистою шкіри, проводиться мильний масаж тіла. Це неймовірно приємна процедура, результатом якої стає налагоджений міцний сон, емоційна стабільність, розслаблення. Мильні хмарки заспокоюють і зачаровують, а приголомшливий аромат наповнює легені.
    5. М’яке обгортання тіла глиною Гассул з Марокко або шоколадом дозволить наситити шкіру корисними речовинами, наситити організм вітамінами і мінералами. Після цієї процедури шкіра стане ніжною і гладенькою, а тіло – легким, немов невагомим, і кристально чистим. Шоколад, всупереч поширеній думці, теж джерело цінних речовин. Він сприяє спалюванню жирових клітин, поліпшенню обмінних процесів, частково позбутися целюліту.
    6. Ваше тіло буде вдячне вам за контрастний душ з чаш. Не хвилюйтеся: ніжні теплі та ледь прохолодні переливи тільки зміцнять ваше здоров’я, приведуть м’язи і шкіру в тонус, зміцнять імунну систему.
    7. Ідеальним завершенням програми стане бесіда в невимушеній обстановці за чашкою натурального трав’яного чаю з сухофруктами. Чаювання проводиться в спеціальній СПА-зоні, де повітря насичене цілющими сольовими іонами.
    8. Представлена ​​процедура завершується 15-хвилинним масажем стоп і антистресовим масажем на натуральному теплому маслі кокоса, який проводиться протягом години.

    Ціна такої програми максимально доступна – ми прагнемо зробити обслуговування незабутнім, тому ви можете зовсім недорого відпочити удвох і зберегти приємні враження на довгий час. Такий чудовий день стане відмінним подарунком як на свято, так і просто – без приводу.

    У вашому розпорядженні:

    • махровий халат,
    • банний рушник,
    • одноразова бiлизна i тапочки,
    • шапочка,
    • за запитом надається фен.

    * на дану програму акції та знижки не поширюються!

    Додати коментар

    Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

    Ви вказали некоректні логін або пароль

    Вибачте, для коментування необхідно увійти.